április 21 2019 22:36:27
Navigáció
Facebook
Véletlen Fotó
Videók
Legfrissebb

További videók >>
Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 109
· Legújabb tag: carlos
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Reklám
581. számunkról
http://www.fedelnelkul.hu/kepek/esemeny/581_cimlap_net.jpgTisztelt Támogatónk!

Kedves Olvasó!
Lapunk előző száma, nagy port kavart – minden értelemben.  A megszűnő Népszabadság népszerűsége olyan mértékben húzta az érdeklődést felénk, amilyenben még nem volt részünk. Fedél Nélküllel pózoló hírességek fotói járták be a világhálót, Vietnámtól Brüsszelig ért hírünk.
Megvalósult az idilli állapot, vásárlók futottak terjesztőink után. Az eredetileg nyomtatott 12.000 példány alig három óra alatt fogyott el. Az első utánnyomás 13.000 példánya kétszer három óra alatt. Összesen 37.000 példányt nyomtattunk, és nem maradt már belőle. Nincs a pult alatt sem.
Terjesztői hálózatunk összességében kiválóan teljesített (örömünket árnyékolja, hogy a hirtelen meggazdagodás lehetősége több munkatársunkat is megfertőzte, engedélyük bánta).
Alkotói és terjesztői hálózatunk következő hónapjait nagyban segíti az Önöktől kapott több, mint 3.700.000 forint adomány!
Köszönjük ezt az élményt az egykori Népszabadság munkatársainak, olvasóinknak, terjesztőinknek, önkénteseinknek és minden jóakarónknak.
A következő időszakban nyújtott teljesítményünkkel igyekszünk meghálálni.


Minden beérkezett adományt teljes egészében a Fedél Nélkül céljaira: az otthontalan terjesztők és alkotók támogatására fordítjuk. (Hajléktalan emberek ellátására, művészeti pályázatuk díjazására, műveik kiadására/terjesztésére, megélhetésük támogatására, és a postai küldés költségeire.)


Nagyon köszönjük a Népszabadság Szerkesztőségének segítő szándékát! Kívánjuk, hogy hamar otthonra találjanak!

Menhely Alapítvány, Fedél Nélkül szerkesztőség
„Mindenkinek legyen otthona!”

***********

FRISSÍTÉS:


A Fedél Nélkül Népszabadsággal közös 581. számának papír/nyomdai példányban való küldését a ma reggel 10 óráig beérkezett kérésekre tudjuk már csak vállalni!

Az 581. lapszámot pdf formátumban, e-mailben támogatóinknak a jövő héten érkező kérésekre meg tudjuk küldeni. (Ahogy jeleztük fentebb, a lap papír alapon nem elérhető már.)
Köszönjük a hatalmas érdeklődést!
FONTOS:
A hétvégi kéréseket/kérdéseket ma (11.03, Csütörtök) dolgozzuk fel - aki nem kap legkésőbb ma visszajelzést támogatására vagy emailjére, kérjük 16 óra után jelezzen nekünk az adok kukac menhely pont hu emailcímen!

 

Nagyon köszönjük a nagylelkű támogatást minden online adományozónknak - a 2016  november 3-án, 10.00-ig beérkezett minden kérésre e-mailben reagáltunk (postai küldést kérőknek is)!
Aki nem kapott emailt, kérjük, jelezze azt a adok kukac menhely pont hu emailcímen!
Kérjük, -különösen, ha gmail-es e-mailcímet használ levelezéséhez- a küldeményét keresse először a közösség/promóciók/spam mappákban is!!!

A hétvége óta beérkezett postázási kéréseket 2016.11.04-én teljesítjük.
A Menhely Alapítvány Fedél Nélkül munkája javára összegyűlt jelenleg 3.721.604 forintot a fent megjelölt célokra használjuk fel.

Nagyon hálásak vagyunk a fedél nélkül élők iránt tanúsított szolidaritásukért!

Köszönjük!


Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Partnereink
Generálási idő: 0.01 másodperc 5,816,414 egyedi látogató